Klachtenbrief Hotel Voorbeeld

Een klachtenbrief hotel voorbeeld kan van pas komen wanneer je een slechte ervaring hebt gehad tijdens je verblijf in een hotel. Het is belangrijk om je klachten op een duidelijke en respectvolle manier te uiten, zodat het hotel de kans krijgt om je klachten op te lossen en verbeteringen door te voeren. In dit artikel zullen we een voorbeeld geven van hoe een klachtenbrief aan een hotel eruit kan zien.

Adresgegevens

Hotel XYZ
Straatnaam 123
1234 AB Plaatsnaam
Nederland

Datum

1 januari 2022

Onderwerp: Klacht over mijn verblijf in Hotel XYZ

Geachte heer/mevrouw,

Naar aanleiding van mijn recente verblijf in Hotel XYZ, wil ik graag mijn teleurstelling en ontevredenheid uiten over de service en faciliteiten die ik heb ervaren. Ik had hoge verwachtingen van mijn verblijf in uw hotel, maar helaas voldeed het niet aan mijn verwachtingen.

Klacht 1: Slechte hygiëne

Tijdens mijn verblijf in Hotel XYZ heb ik meerdere malen geconstateerd dat de hygiëne in de kamer niet op het gewenste niveau was. De badkamer vertoonde sporen van schimmel en de vloer leek niet goed schoongemaakt te zijn. Daarnaast waren er ook vlekken op het beddengoed, wat mij een onprettig gevoel gaf. Ik verwachtte een schone en frisse kamer, maar dit was helaas niet het geval.

Klacht 2: Onvriendelijk personeel

Tijdens mijn verblijf heb ik meerdere keren contact gehad met het personeel van Hotel XYZ en ik moet helaas zeggen dat ik niet tevreden ben over de service die ik heb ontvangen. Het personeel was onvriendelijk en leek weinig interesse te tonen in mijn vragen en verzoeken. Ik voelde me niet welkom en gewaardeerd als gast in uw hotel.

Klacht 3: Slechte geluidsisolatie

Een ander punt van kritiek is de slechte geluidsisolatie in het hotel. Ik kon duidelijk geluiden van andere gasten horen, zowel in de gangen als in aangrenzende kamers. Dit zorgde voor een verstoorde nachtrust en ik kon niet optimaal genieten van mijn verblijf in uw hotel.

Verzoek om compensatie

Gezien de bovengenoemde klachten en mijn teleurstellende ervaring in Hotel XYZ, wil ik u vriendelijk verzoeken om een passende vorm van compensatie aan te bieden. Dit kan bijvoorbeeld een gedeeltelijke terugbetaling van de verblijfskosten zijn of een upgrade naar een betere kamer bij een toekomstig verblijf. Ik hoop dat u mijn klachten serieus neemt en bereid bent om tot een oplossing te komen.

Conclusie

Ik hoop dat u mijn klachten serieus neemt en deze als waardevolle feedback beschouwt. Als trouwe klant van uw hotel had ik hogere verwachtingen van mijn verblijf en ik ben teleurgesteld dat deze niet zijn waargemaakt. Ik hoop dat u mijn klachten serieus neemt en maatregelen neemt om de genoemde problemen aan te pakken. Ik kijk uit naar uw reactie en een passende oplossing.

Met vriendelijke groet,

Uw naam

Adres

Telefoonnummer

E-mailadres

Handtekening

Let op: Dit is een fictief voorbeeld van een klachtenbrief aan een hotel. Pas de inhoud en gegevens aan naar jouw specifieke situatie en ervaring.

Plaats een reactie