Klachtenbrief voorbeeld Yourhosting

[Je Naam]
[Je Adres]
[Plaats, Postcode]
[E-mailadres]
[Telefoonnummer]
[Datum]

Klantenservice
Yourhosting
[Bedrijfsadres]
[Plaats, Postcode]

Geachte Klantenservice Team,

Hierbij wil ik mijn ontevredenheid uiten over de service die ik heb ontvangen van Yourhosting. Als betalende klant had ik een bepaald niveau van professionaliteit en betrouwbaarheid verwacht, wat helaas niet is waargemaakt.

[Illustreer de specifieke problemen die je hebt ondervonden met de dienstverlening van Yourhosting. Wees zo gedetailleerd mogelijk, inclusief data, tijden en eventuele interacties met de klantenservice.]

Ondanks mijn pogingen om deze kwesties op te lossen via jullie klantenservicekanalen, heb ik de reacties als ontoereikend ervaren en de geboden oplossingen als tijdelijk op zijn best. Dit gebrek aan effectieve communicatie en probleemoplossing heeft aanzienlijke ongemakken en frustraties aan mijn kant veroorzaakt.

Als gevolg hiervan voel ik me genoodzaakt deze kwesties onder uw aandacht te brengen en vraag ik om een oplossing die voldoet aan de normen van service die ik oorspronkelijk verwachtte toen ik Yourhosting koos als mijn dienstverlener.

[Geef je gewenste oplossing aan, of het nu gaat om een terugbetaling, compensatie of een specifieke actie om de problemen aan te pakken.]

Ik vertrouw erop dat Yourhosting haar klanten waardeert en hun zorgen serieus neemt. Ik kijk uit naar een snelle en bevredigende oplossing voor deze kwestie. U kunt mij bereiken op [Je Telefoonnummer] of [Je E-mailadres] om dit verder te bespreken.

Dank u voor uw aandacht voor deze kwestie.

Met vriendelijke groet,

[Je Naam]

Plaats een reactie